Cum este să călătorești singur

de | 15.09.2022

De ceva timp a început să-mi placă să călătoresc singur, fără un partener și fără bătăi de cap.

Recent am plecat la București singur, cu trenul; și nu este singura dată când plec singur cu trenul la București, dar faza este că cineva mă ducea la gară și după, cineva mă lua de la gară, la destinație. 

De data aceasta am vrut chiar să fiu singur, așa că am plecat singur de-a acasă, și am luat-o pe jos spre gară (4,7 km de mers pe jos).

Am ajuns la gară, am așteptat trenul, a ajuns, am ajuns la București și acolo nu mă aștepta nimeni!

Am ieșit din tren, am făcut două-trei poze și după am luat metroul. În timp ce eram în metrou, mă simțeam cu adevărat matur, sigur pe mine, deși pericolul uneori cam pândea pe alocuri. După ce am ajuns la mătușa mea, unde am stat o săptămână, m-am dezechipat, am făcut un duș rapid și am ieșit la o plimbare de seară prin București. Ați ghicit, tot singur!

Timp de o săptămână am explorat Bucureștiul singur! Fără nimeni, doar eu! Este o experiență foarte interesantă, mie personal îmi place la nebunie! Și la un moment dat chiar m-am bucurat că nu sunt singurul căruia îi place să facă asemenea călătorii! Am văzut pe net mulți oameni care au această plăcere ca și mine.

Personal, recomand călătoriile singur, pentru a vedea cum te poți descurca singur într-un oraș imens ca București, care apropo, are o suprafață de 412 km pătrați.

Vă recomand, eu m-am distrat la nebunie!

Iată aici câteva poze făcute în București cu aparatul meu foto:

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.