Despre noi

Suntem Teo, Gabi și Emi. Suntem o familie (a)tipică, cu bucurii, provocări și momente care ne testează caracterele. Fundația pe care stăm este formată din iubire, prietenie și respect. Ne unește creativitatea, libertatea de exprimare și gândirea critică. Ne provoacă diferența de generații (dintre părinți – Teo & Gabi – și Emi) și obstacolele firești pe care viața ni le pune în față, ca să nu ne plictisim 🙂
Suntem părinți tineri, cu un adolescent pe care nu l-am crescut, ci cu care am crescut împreună. Am făcut greșeli, am avut victorii și am încercat să ne autodepășim de fiecare dată.

Teo

Reprezint combinația imperfectă de creativ și analist. Fost jurnalist, cu 13 ani de experiență în domeniu, știu să spun povestea cu ochiul critic și cu vorba potrivită. Sunt specialist în comunicare și relații publice. Din punct de vedere financiar sunt “saver-ul” familiei și cea care vin cu idei de economisire și eficientizare a bugetului, fie că e vorba despre cumpărăturile uzuale sau despre vacanțele atât de îndrăgite de noi. Am început să fac smart shopping de nevoie și s-a dovedit un stil de viață extrem de util, la care nu vreau să mai renunț. 

Gabi

Mă simt european mai mult decât mă simt român. Disperat să învăț ceva nou cât de des posibil, îmi place să trăiesc locuri noi, să simt oameni noi și să știu … și știu îndeajuns încât să-mi dau seama că nu-i îndeajuns cât știu. Autodidact în tot ce fac, încerc să găsesc cele mai simple soluții la orice problemă. Nu-mi plac complicațiile de nici un fel iar timpul este pentru mine cel mai valoros lucru. Sunt „ardeleanul” familiei, mă supăr rar dar să te fere Dumnezău de privirea mea la supărare.

Emi

Sunt un călător îndrăgostit, pierdut în spațiu… Un adolescent pasionat de scris, care lucrează să își lanseze propria carte și care de-a lungul timpului a făcut o grămadă de lucruri mișto. Un tânăr căruia îi place să călătorească singur, cu trenul sau cu picioarele. Un mic analist când este vorba de meciurile de fotbal și un adevărat rebel când este vorba de adulți și de vorbele lor.