Domnișoara și prezervativele

de | 15.09.2022

Întâmplarea pe care urmează să v-o povestesc s-a petrecut recent, aproximativ acum trei săptămâni. Eram la un supermarket pentru a cumpăra niște dulciuri și snacks-uri al gurii. Era un weekend în care eram singur acasă, ai mei fiind plecați să se mai relaxeze și ei și să scape de un stres așa de mare ca mine! 🙂

Revenind, după ce am luat ce am avut de luat de pe rafturi, m-am dus spre casele de marcat, m-am așezat la o casă de marcat și am așteptat să-mi vină rândul… Dă-i și așteaptă, Emi!

În timp ce așteptam la coada nemărginită, arunc un ochi și la vecini. Casa de marcat din stanga mea era închisă, drept urmare nu era nimeni, bătea vântul. În dreapta mea, coada era la fel de nemărginită ca și casa la care eu stăteam și așteptam. Mă tot uitam la casa de marcat din dreapta și la un moment dat văd o domnișoară, să fi avut 25-30 de ani, care avea un singur produs pe bandă. O cutie de prezervative.

Când am văzut ce cumpărase domnișoara am rămas uimit, la propriu. De ce? Pentru că într-o societate ipocrită, în care mai credem că dacă faci sex înainte de căsătorie este păcat și în care dacă cumpărăm așa ceva este o blasfemie, respectiva domnișoară avea acest „curaj”; fără nici o jenă, stătea și își aștepta rândul pentru o cutie de prezervative.

În timp ce ochii mei erau acolo, ațintiți către acea cutie de prezervative, domnișoara mă observă, observ că mă observă și ridic capul puțin speriat.

Degeaba, domnișoara îmi zâmbea, un zâmbet care îmi aducea siguranță și un zâmbet care îmi transmitea un mesaj: „Se poate și fără rușine!” După ce am văzut-o zâmbind, i-am zâmbit și eu înapoi, ca răspuns la al ei zâmbet.

Domnișoara a terminat de așteptat la casa de marcat înaintea mea, iar eu am rămas după această experiență cu speranța că se poate să facem lucrurile normale fără rușinea și frica de a fi judecați.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.