Sincronizare

de | 15.09.2022

Nu știu dacă asta vi se întâmplă și vouă, dar uneori așa am parte de o lipsă totală de sincronizare în anumite situații, de mă doare capul.

Este o doamnă pe care o respect pentru ceea ce a făcut pentru oraș, într-un domeniu atât de văduvit: cultura. Doamna s-a încăpățânat să deschidă o galerie de artă într-un oraș de provincie. A făcut eforturi supraomenești să mențină galeria deschisă, în ciuda tuturor piedicilor și a faptului că în această pasiune investește banii personali.
Imi place nespus să merg la galeria ei, are un vibe foarte bun. Cu toate acestea, la ultimele două lansări nu am putut participa: prima dată mi s-a stricat mașina și nu am avut cu ce ajunge (trebuia mașină pentru că urma să stau doar puțin și apoi să fiu neapărat în altă parte), a doua oară nu eram în oraș – fix în unul din cele două weekenduri din această vară în care am fost plecată a fost evenimentul.

Ultima dată, când am văzut afișul de expoziție – una extrem de interesantă și cu invitați remarcabili – chiar m-am gândit de ce se întâmplă toată acest lipsă de sincronizare. E ca și cum tu îți dorești ceva, dar o forță nevăzută te împiedică să ajungi acolo sau să faci acel lucru.

De-a lungul timpului, mi s-a mai întâmplat aceasta de două sau trei ori. Mă gândesc dacă are vreo însemnătate pentru că, sincer, deși nu sunt o persoană extrem de spirituală, chiar simt că în unele cazuri pare că e ceva superior care așază lucrurile într-o anumită direcție.

Vouă vi s-a întâmplat să simțiți că, oricât ați dori ați încerca să vă conectați cu cineva sau la ceva, pur și simplu nu merge?

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.