Și vaca liniștită păștea

de | 14.03.2024

M-a pus ăla cu coarne și m-am uitat aseară la interviul ministrului agriculturii de la Euronews. Vai, de mult nu m-am mai enervat așa de tare, pe la jumătatea interviului m-am apucat de înjurat.

Omul ăsta, Florin Barbu, vrea să pară că el e demn de funcția lui, numai că, oricât ar încerca el să construiască niște propoziții (nu fraze, că ar fi prea mult) care să-i ascundă adevărata natură, aerul de șmecheraș se vede de la o poștă printre cuvintele stâlcite de aerul de mafiot parvenit. „Proiectul de lege asta are rolul”, „se întrepătrund unul peste altul”, a masacrat limba română într-un mare hal. Ca să nu mai zic că nu a putut să pronunțe „agroalimentare”, probabil din cauza numărului de consoane din cuvânt.

Dar moțul din fân a fost la final. Încercând disperat să apere afacerea fiului colegului de partid Paul Stănescu, spre binele căruia Parlamentul României a hotărât că stuful e pajiște, deci poate lua bani europeni ca subvenție pe el, tovarășul Barbu citează din Nicolae Ceaușescu, numindu-l „președintele nostru”. Nu o dată, de două ori. „Nu vreau sa exagerez, președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României.” Băi, ești nebun! Omul ăsta bălește cu gândul la clasa de nomenclaturiști profitori de pe vremea împușcatului. Asta e noua nomenclatură, care are tupeul să pună în fața noastră o lege ce-i permite fiului unuia dintre ei să ceară 5 milioane de euro ca subvenție pentru 36 de mii de hectare de stuf.

Adevărul este că, ultima dată când am fost în Deltă, la Jurilovca, pășteau vacile la stuf și se căcau ciocolată, iar din când în când își luau zborul către altă pajiște cu stuf.

Ce țară e aia care își pune conducători astfel de mafioți agramați? Votați PSDNL!?

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.