Și totuși beizadeaua de la cine a cumpărat droguri!?

de | 20.08.2023

Zice avocata ăluia de a intrat cu mașina într-un grup de pietoni că nu era “fiu de beizadea”, că părinții lui sunt “oameni simpli” – în România toți oamenii simpli conduc Mercedesuri G și decapotabile de colecție -, că nu-i dădeau bani de droguri – doar îi dădea bani cu nemiluita că să se simtă și el bine – și că băiatul nu se droga – doar făcea poze îmbrăcat cu tricou pe care scria “drugs are my life”. Pe lângă faptul că ne ia de proști, doamna avocată sugerează că ar trebui cercetat un pic de unde și-a luat el droguri, vrând să inducă ideea că el nu a vrut să ia dar i s-au dat. Iată o întrebare interesantă: de unde avea beizadeaua droguri?

Acum, asociați informația de mai sus cu faptul că Agenția Națională Antidrog a acordat o finanțare de 2 milioane de lei unei asociații conduse de un fost pușcăriaș și din care fac parte membri PSD și PNL. Că asta e treaba agenției, să le mai bage niște bani în buzunar politicienilor. Între timp procurorii DIICOT din Vrancea au făcut 6 percheziții domiciliare în județele Buzău, Vrancea și Brăila, unde au găsit 20 de grame de cocaină. 20 de grame întregi. Ditamai captura.

Deci tabloul e cam așa: în timp ce unii politicieni se îmbogățesc de pe urma luptei antidrog iar poliția se face că muncește și mai prinde câte un fraier cu câteva grame de droguri în buzunar, drogurile fac victime peste tot iar faptul că se consumă din ce în ce mai mult se vede de pe lună. Dacă ăsta nu e stat eșuat nu știu ce altceva ar putea fi. Dar, ferească bărbosul de momentul în care oamenii vor lua justiția în propriile mâini!

Photo by LOGAN WEAVER | @LGNWVR on UnsplashDistribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.