Să sunăm autoritățile 

de | 17.08.2023

În ultimele trei zile am făcut aproape 2000 de kilometri prin țară. Crunt de tot fraților! Ne mai salvează cioturile alea de autostradă altfel nu cred că aș fi reușit să merg de la Roman la Arad, apoi la Craiova, la București și înapoi acasă în trei zile și nevătămat. Prima remarcă este că ne-am mai civilizat. În ciuda faptului că în ziua a doua am prins puhoi de bucureșteni care se întorceau în capitală după mini vacanța de Sfânta Marie, nu am mai văzut atât de mulți bizoni în trafic. Mai e câte un nesimțit sau nesimțită pe ici pe colo, dar suntem pe drumul cel bun. Ceea ce nu se poate spune despre minunații noștri politicieni.

Pe principiul “dă-mi exemplu de prost”, astăzi despre ministrul transporturilor

Se duse ministrul transporturilor acasă la Timișoara și rămase blocat în trafic pentru că la noi autostrăzile se termină în câmp, toată lumea vine lansată și brusc se îngrămădește pe drumuri cu o bandă pe sens. Și ce face tovarășul ministru? Pune mâna pe telefon. “Am sunat la autoritățile locale să trimită un echipaj de poliție care să fluidizeze circulația acolo.” Vă dați seama că nu a fost ceva de genul “bună ziua, sunt un cetățean care privește cu îngrijorare la ambuteiaj” ci ceva de genul “Grindeanu sunt, i-a trimiteți niște cap de cretă să dirijeze că eu sunt ministrul transporturilor și sunt prins în trafic în mijlocul tuturor mojicilor”.

Pe lângă faptul că mi se pare nesimțire maximă să fii politician în România atâția ani și să te plângi că nu sunt autostrăzi, mi se pare culmea nesimțirii să fii ministrul transporturilor și să te lauzi pe Facebook că ai pus mâna pe telefon să suni că ești blocat în trafic. Păi noi ăștialalți, ce puii mei putem face!? Că dacă punem mâna toți pe telefon și sunăm poliția le blocăm centralele telefonice.

De fapt, dacă stai și te gândești un pic, nu e o idee chiar așa de rea. Dar nu la poliție trebuie sunat, ci la deputați, la guvern, la Ministerul Transporturilor, la CNAIR, ba chiar cel mai indicat ar fi să sunăm la tovarășul ministru. Nu de alta, dar poate încă nu au aflat câtă carne au în frigider.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.