Renault 5 chiar îmi place

de | 27.02.2024

Părerea mea este că Renault e într-un progres evident pe partea de design. Până recent, aveau modele care arătau decent de bine la exterior, cu proporții plăcute ochiului, dar interioarele lor nu mă dădeau pe spate. M-am uitat la oferta Renault anul trecut, când am hotărât că mașina familiei și-a trăit traiul, dar am ales Peugeot 208. La alegere, a contat mult cutia automată cu 8 trepte, dar și interiorul a cântărit greu în ecuație. În partea de documentare ne-am uitat și după ceva electric sau hibrid, dar bugetul fu strâns.

Acum, Renault a lansat 5 E-Tech și îmi place tare cum arată. Când vine vorba de design, îmi plac mașinile cu personalitate, iar micuța asta pare să o aibă din plin. Rămâne de văzut dacă și în realitate arată așa de bine ca în poze. Interiorul e frumușel tare, colorat și vesel, și nu știu cum sunteți voi dar eu m-am cam săturat de interioarele nemțești, gri și șterse. Un pic de culoare în viață nu strică.

E electrică și e mică, deci va fi numai bună pentru oraș, dar cred că se va descurca binișor și între orașe pentru că are o autonomie declarată de 400 km. Știm cu toții cum e cu autonomia „declarată” dar chiar dacă n-or fi 400 ci 350, hai 300, tot e bine. Viteza maximă va fi de 150 km/h, prima sută fiind atinsă în mai puțin de 8 secunde. Nice!

Despre prețuri știm puțin, ce știm este că va exista o versiune de bază, cu autonomie mai mică și motor mai puțin performant, care va costa sub 25.000 euro. Varianta din poze nu știm cât va conta.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.