Părerea mea despre pupincuriști și rezultatele lor

de | 21.03.2023

Pupincuriști, vai, ce oameni politicoși, nu?!

Niște oameni foarte amabili, care la prima vedere par că se înțeleg extraordinar de bine cu șeful lor (în majoritatea cazurilor) și nu au nimic de ascuns și că așa sunt ei tot timpul, un zâmbet și de o politețe cum rar mai întâlnești, bai frate!

Da, țin să vă dezamăgesc, dar nu ăsta-i adevărul.

Pupincuriștii, o ”haită” de ipocriți care ar face tot posibilul să să își pupe cât mai mult timp șeful în partea dorsală, numai numai, poate primesc și ei ceva laude și un eventual post călduț pentru binele sufletului lor și eventual, să aibă la RÂNDUL lor niște pupincuriști, care să îi pupe în partea dorsală, să simtă și ei cum este să fii ”șăf”! 

Am văzut o grămadă de cazuri de pupincurism, iar acest lucru acest lucru mi se pare cel mai straniu.

Și această ”boală”, îi zic boală pentru că eu așa o consider, este contagioasă rău! 

Lingușeala propriu-zisă, atunci când tu ca politician, dăm un exemplu, să zicem că ai prins un loc de parlamentar, iar, o colegă de partid pe lângă faptul că te abordează devine lingușitoare, poate poate va avea un post de secretară, se folosește de tine ca om politic și de succesul tău pe moment pentru a avea și ea un beneficiu chiar dacă ea nu a făcut nimic în acest sens.

Dacă tu, ca politician, începi să ai probleme cu legea, cum pățesc unii, vei observa că încet încet aceea colegă sau chiar acei colegi de partid se vor îndepărta de tine sau chiar vor încerca să te înlocuiască, pentru că nu, tu acum nu mai ești relevant.

Un alt lucru foarte important, trebuie să facem diferența dintre o lingușeală și o apreciere sinceră. Clar dacă primești o apreciere sinceră, respectiva persoană nu urmărește nimic la tine, doar apreciază ceea ce tu ai făcut. 

Sinceritatea și normalitatea ar trebui să fie pe primele locuri pentru o societate normală, într-o societate unde lingușeala și falsul ocupă primele poziții, totul se duce la vale, iar o rezolvare pare aproape imposibilă când la conducere găsim în majoritatea cazurilor numai oameni de genul.

Lingușeala este la fel de nocivă ca șpaga, rezultatele sunt asemănătoare, cel ce dă șpagă/lingușește va fi avansat sau va primi un post pe care în cele mai multe cazuri nici nu îl merită măcar.

Vă pupă al vostru,

Emi

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.