Nu prea îmi plac câinii voștri…

de | 14.02.2023

Îmi plac câinii, nu mă înțelegi greșit, dar sunt unii dintre ei…

Un exemplu bun poate fi o întâmplare de-a mea de săptămâna trecută: mergeam liniștit spre casă; eram aproape de punte și eram sincer cu gândurile în altă parte. Când am trecut pe lângă o poartă roșie de la o casă, un câine ce era în curte se izbi cu putere în poartă și lătră cât îi era gura de mare.

M-am speriat foarte tare și nu înțelegeam ce avea cu mine. Îmi plac câinii, dar acesta era foarte agresiv! Am văzut și am mângâiat o grămadă de câini care erau vagabonzi și nu erau așa de răi, am uneori impresia că unii câini, care teoretic sunt domesticiți de stăpânii lor, sunt mai răi decât cei vagabonzi! Și poate nu are logică, dar când mă uit la unii stăpâni de câini îmi dau seama și de ce patrupedul lor este așa. 

Nu toții stăpânii își au câini agresivi și nu vreau sa generalizez dar, din păcate, găsesc în multe situații stăpâni ce au câini care sunt cunoscuți pentru agresivitatea lor și totuși acei câini nu sunt tratați și domesticiți așa cum ar trebui. 

Câinii pot fi niște prieteni extraordinari de buni, ține mai ales de noi cum îi educăm pe acești viitori prieteni patrupezi!

Photo by ARTISTIC FRAMES on Unsplash

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.