La ce emisuni m-am uitat și mă uit

de | 28.03.2023

Eu nu am stat întotdeauna numai pe internet, am avut perioade când am preferat televizorul.

Sunt genul de om care, dacă poate, folosește toate canalele de informare pentru a fi la curent zi de zi.

Astăzi am zis să vă scriu la ce emisiuni mă uitam eu când eram mai mic și la care mă uit și acum, numai că mai rar și atunci când o fac mai mult văd secvențele pe net. 

Veți observa că majoritatea emisiunilor pe care le menționez fac parte din trustul PRO TV, ăsta este unul dintre canalele unde televizorul stă deschis, la final voi prezenta și o excepție, mă refer la faptul că vă voi spune despre o emisiune care încă mai există, nu este pe PRO TV și nu a fost vreodată, dar o recomand.

Încep cu emisiunea ”Visuri la cheie” prezentată de Dragoș Bucur, o emisiune care încă se bucură de public datorită poveștilor emoționante a celor ce vor avea o nouă casă. Conceptul emisiunii mi se pare unul bestial și bine realizat, echipa chemată de PRO TV care pune în practică visurile la cheie este una super-prietenoasă și de un profesionalism cum rar mai poți întâlni. Personal îmi place cel mai mult atunci când aceștia încep construirea noii case și surpriza de la final cu celebra replică ”mută autocarul”.

”România te iubesc”, emisiunea care este în fiecare duminică de la ora 18.00, înaintea știrilor serii, îmi dă o presimțire ca și cum m-aș uita la Recorder dar pe PRO TV. Este una dintre puținele emisiuni de pe TV-ul românesc care contează și unde foarte multă lume se uită. 

 ”Românii au talent”; la această emisiune am început să mă uit din ce în ce mai rar, dar când eram mai mic, când auzeam la televizor pe PRO TV că urmează premierea emisiunii  ”Românii au talent” deja eram absorbit cu totul. Așteptam ca disperatul să văd talentele acestei țări sau să văd ”talentele” acestei țări, ați înțeles ideea. Eram efectiv fascinat de ceea ce vedeam uneori pe micul ecran. Frumos, acum interesul meu pentru această emisiune este la fel de mic precum meciurile de fotbal din Play-out-ul ligii 1, nu de alta dar gusturile mele s-au schimbat puțin și a început să devină plictisitor pentru mine să mai stau să văd emisiuni ca Românii au talent sau Vocea României

Starea Nației, emisiunea asta moderată de Dragoș Pătraru este emisiunea mea preferată mea la ora actuală și canalul de YouTube pe care îl îndrăgesc cel mai mult. 

Văzând și ascultând cu mare atenție această emisiune, al vostru Emi a făcut cunoștință cu ironia. Urmăresc această emisiune de mult timp și mi-am dat seama pe de-o parte în ce țară trăiesc și că absolut totul este posibil. Îmi place mult stilul în care Dragoș Pătraru a prezentat această emisiune în trecut, nu spun că acum o face rău, numai că în trecut era mult mai ironic ca acum.  De ceva timp, am început să mă uit la emisiunile lui Dragoș Pătraru din 2013 când începuse acest proiect și era la RTV (România TV) și vreau să văd aproape toate episoadele pe care le are pe YouTube să văd cum au arătat subiectele principale de-a lungul celor 10 ani. 

Photo by Erik Mclean on Unsplash

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.