Ce pun în locul Netflix?

de | 28.05.2023

Netflix a fost serviciul de streaming care i-a îndepărtat pe români de pirateria digitală pentru că oferta de filme, seriale și documentare era super OK și nu te mai chinuiai să descarci filme de pe tot felul de site-uri obscure, să cauți subtitrări etc. Fain de tot era să constați că subtitrarea, pe care ai căutat-o vreo oră, nu e sincronizată cu sonorul filmului pe care l-ai descărcat în două zile. Numai că acum Netflixul a hotărât că nu mai ai voie să împarți contul cu nimeni și că toate dispozitivele care se conectează trebuie să fie la același IP. Au băgat ei acolo niște reguli care să-ți dea voie să te uiți și de pe alte dispozitive, dar chiar și așa, la 60 de lei pe lună riscul de a ți se bloca contul este destul de mare. Ținând cont de toate astea și de faptul că în ultima vreme nu prea mai găsesc ceva pe gustul meu în oferta lor, am hotărât să renunț la minunatul serviciu.

Mai am cont la SkyShowtime. Nici aici nu găsești mare lucru dar e 2 euro pe lună.

Întrebarea e ce pun în locul Netflix și pentru asta am făcut sondajul de mai jos. Am pus în el toate serviciile de streaming din România (le-am inclus și pe cele două de mai sus din curiozitate).


Servicii de streaming

View Results

Loading ... Loading ...
Photo by Nicolas J Leclercq on Unsplash

Distribuie!

Comentează!

2 Comentarii

 1. Lucian

  Incearca Simpleplayer. E destul de bun. Mai ieftin decat Netflix. Cca 6 euro/luna. Un user de Si pleplayer iti poate da un invite de trial pe o luna

  Răspuns
  • Gabi

   Neah, pare prea multă bătaie de cap.

   Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.