Shaormeria  Dristor: reclamă bună sau chiar șaorma de calitate!?

de | 27.02.2023

Aproape toată săptămâna trecută am fost plecat în București. Ajuns în capitală am zis că primul lucru pe care vreau să îl fac este să mănânc, am stat 5 ore și ceva în tren, nemâncat și deshidratat.

Inițial deplasarea cu trenul trebuia să dureze 4 și ceva, dar un copac ce era între Bacău și Adjud a avut alte planuri pentru mine și ceilalți călători: căzuse pe șine.

Ajuns cu întârziere de o oră și ceva, merg la metrou. În primă fază las bagajele la mătușa mea la serviciu și mă duc din nou să iau metroul către stația Dristor pentru că da, știam exact unde vreau să mănânc. Auzisem de Shaormeria Dristor de pe la influenceri și chiar dintr-o piesă muzicală de-a lui Ombladon și m-am gândit că ar fi o idee destul de bună să mă duc să o încerc.

Ajung la shaormerie și observ că aveau și casă de schimb valutar, un lucru pe care nu îl mai văzusem vreodată la o shaormerie. 🙂

Îmi comand o shaorma medie, ies din local și mă pun pe o bancă. „Momentul adevărului; este sau nu Shaormeria Dristor una foarte bună!?” îmi spun în minte.

Mi-am luat o shaorma cu de toate și pot spune că a fost foarte bună. Varza chiar a avut un gust foarte bun, spre deosebire de alte localuri unde la șaorma varza era pusă doar de „model”, carnea una foarte bună, iar roșiile proaspete chiar dacă nu le este sezonul. Angajații de la shaormerie sunt amabili și prietenoși cu clienții. 

În concluzie, Shaormeria Dristor este un loc unde poți savura o șaorma foarte bună, recomand localul și cred că i s-a făcut reclamă pe bună dreptate.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.