Proștii mai mult … scriu pe Facebook

de | 05.06.2023

Nu l-am suportat pe Băsescu, dar afirmația lui “școala românească scoate tâmpiți” câteodată mi se pare crud de reală. Nu, și aici nu e vorba de greva profesorilor, dar cumva are legătură cu munca lor.

Și ce se întâmplă cu toți tâmpiții!? Își fac cont de Facebook. Și pe lângă faptul că nu-i duce minte sunt și niște putori ordinare care nu-s în stare să dea un click.

Exemplu elocvent

Un întreprinzător scrie un anunț pe Facebook în care îi înștiințează pe internauți că are niște rezervoare de vânzare. Pune omul toate detaliile necesare iar la final pune prețul. Care credeți că au fost primele trei comentarii!? “Cât este prețul?” Și asta pentru că anunțul avea 7 rânduri iar Facebook le afișează pe primele cinci iar pentru restul trebuie să mai dai un click. Un click, oameni buni! Ca să dai un click îți ia mult mai puțin timp și efort decât să apeși pe butonul de comentarii și să scrii “cât este prețul”, dar când neuronul turmentat s-a pensionat anticipat  ….

La al patrulea comentariu n-a mai rezistat omul și a a scris “este trecut în anunț”. După aia nu a mai întrebat nimeni.

Concluzia

Dacă proștii mai mult aleargă, ăia de pe Facebook mai mult scriu.

Concluzia 2

Pe sistemul “mură-n gură” sau ”muieți-s posmagii”, când scrieți un anunț pe Facebook aveți grijă ca în primele cinci rânduri să fie trecute toate lucrurile esențiale.

Distribuie!

Comentează!

2 Comentarii

 1. Gabriel Dămoc

  Postarea este editată. Inițial nu era trecut prețul

  Răspuns
  • Gabi

   Eu când am văzut-o prima dată avea un comentariu și prețul era trecut în anunț. Deci cel puțin doi au întrebat după ce a fost pus prețul.

   Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.