Lista filmelor horror care îmi plac

de | 16.03.2023

Personal îmi plac filmele horror, și îmi plac deoarece acestea în majoritatea cazurilor sunt bine realizate și este greu din punctul meu de vedere să faci un asemenea film, nu zic acum, orice film/serial necesită atenția și dedicarea maximă din partea producătorilor și a regizorului, dar, rămân la ideea că unui film horror îi trebuie o atenție mult mai sporită din partea întregii echipe.

Am văzut multe filme de-a lungul timpului, sunt unele care chiar NU îmi plac, exemplul pe care îl am acum în minte este filmul ”Friday the 13th”. Un film submediocru, dar totuși, foarte apreciat de unii oameni ca mine.

Vă prezint lista întreagă de filme horror care îmi plac și îmi voi plăcea în continuare cât voi trăi: 🙂 

  • Altarul – realizat de: Sony Pictures, Ghost House Pictures (10.000.000$ bugetul pentru film)
  • The Nun – realizat de Warner Bros, New Line Cinema, Atomic Monsters și The Sarfan (nu se știe bugetul)

Ambele filme menționate mai sus, spun povestea unor călugărițe care au murit într-o noapte și acestea bântuie locurile unde acestea au locuit și murit. Sunt două filme diferite, făcute de case de film diferite, dar, ideea cam aceeași.

  • IT- este un film de groază din 2017 regizat de Andy Muschietti, pe baza romanului cu același nume scris de Stephen King în 1986. Filmul spune povestea a șapte copii din Derry, Maine, care sunt terorizați de către It („Pennywise, Clovnul dansator”), pentru ca în final să să-și înfrunte proprii demoni. Romanul a mai fost adaptat cinematografic în trecut, într-o miniserie din 1990. Există și un al doilea film care continuă povestea de data asta a celor 7 adulți din Derry Maine, ei fiind copii din primul film care au crescut, iar după 27 de ani, Pennywise ”IT” se întoarce pentru a îi teroriza din nou, totuși adulții din al doilea film, copii din primul, reușesc să îl învingă pe acesta și să nu mai apară niciodată în orășelul lor liniștit. 
  • Hush-  Maddie (Kate Siegel), o scriitoare surdo-mută care locuiește în inima pădurii, într-o vilă izolată, unde tastează de zor un nou roman.

Un timp cu o mască albă și îmbrăcat destul de gros ”îi face o vizită” scriitoarei știind de handicapul pe care îl are și vrând să profite la maximum. Totuși Maddie supraviețuiește într-un mod incredibil reușind să îl omoare pe bărbatul mascat cu un cuțit.

Ador filmul ăsta! Asta pentru că toată acțiunea se întâmplă într-o seară și nu se lungește aiurea. Un al doilea motiv, este cred pentru prima dată când este folosit un personaj surdo-mut într-un film horror, iar acest lucru îl face mult mai interesant!

L-aș vedea de 100000 de ori când am ocazia, niciodată nu m-aș plictisi să îl revăd. 

Bugetul: 1.000.000$; case implicate în realizarea lui: Blumhouse Productions și Intrepid Pictures

Ar mai fi și altele, dar astea sunt preferatele mele, restul cum ar fi; Annabelle sau The Conjuring, nu m-au dat așa pe spate. Sunt bune de văzut, dar doar o dată.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.