Cugetări necugetate (vol I)

de | 09.03.2024

Îmi trec tot felul de gânduri prin cap, mai toate nu merită un articol întreg, dar am zis să le trec în revistă cumva. Deci pregătiți-vă să citiți multe aiureli.

Pe aproape de mine, au cumpărat unii o casă bătrânească, cu un teren mărișor. Mai întâi au tăiat un cireș mare din fața casei, apoi au dărâmat casa, la final au tăiat toți copacii de pe teren. Mai târziu au pus pe poartă un anunț de vânzare. Ce nu înțeleg eu este de ce au tăiat toți copacii. Eu dacă aș vrea un teren să-mi fac o casă, aș prefera să fie ceva copaci pe el, ca să nu mai aștept ani de zile până să am ceva umbră prin curte.


„Da’ de ce presa nu scrie despre…” Dar poate scrie și nu ai văzut. Oricum, omenirea este așa de divizată încât nici o știre, oricât de documentată, nu poate să contracareze o credință. Oamenii nu vor da crezare decât știrilor care le vor valida credințele.


Un pieton și-a pierdut viața într-un accident, în timp ce mergea pe marginea E85. Pot să pun pariu că șoferul circula pe acostament ca și cum ar fi fost pe prima bandă. Ziua și eu circul pe acostament și-i las pe cei mai rapizi ca mine să mă depășească. Știu, e ilegal, dar toți cei care locuiesc în preajma E85 fac asta. Noaptea însă, refuz să circul pe acolo, refuz să mă dau la o parte din calea ta oricâte flash-uri mi-ai da.


Să mor dacă-mi dau seama ce e în mintea ălora de produc diverse telefoane și laptopuri. Zilele astea am configurat două laptopuri Asus Zenbook DUO. Foarte mișto laptopurile, cu Windows instalat pe ele, cu pen și cam tot ce-ți trebuie. Ba chiar mai mult decât îți trebuie: Microsoft 365 și alte programe în toate limbile pământului. Mi-a luat o grămadă de timp să le dezinstalez.


Am fost invitat la evenimentul „Vodafone Business: Deschis la nou. Deschis la tehnologie.” Pentru cine nu știe, Vodafone e mai mult decât o companie de telefonie, vinde și închiriază tot felul de soluții, de la Microsoft 365 la supraveghere video. Am învățat câteva chestii noi, le-am zis două bancuri oamenilor de la Vodafone, luni am o întâlnire cu ei și rămâne să vă mai povestesc altă dată ce-mi place și ce nu-mi place.


Mi-au trimis cei de la SOS email cum că Șoșoacă întârzie la nu știu ce întâlnire din motiv de trafic. Cu ocazia asta am intrat în posesia a mai tuturor adreselor de email din presa nemțeană. Pentru că sunt niște ageamii, au pus toate adresele de e-mail, grămadă, în căsuța „to”, astfel devenind vizibile pentru toți destinatarii.


Moare Donald Trump și ajunge în iad. Îl ia dracul bucuros în primire, dar nu mai erau locuri libere. Prin urmare consiliul de administrație drăcesc hotărăște să elibereze un loc. Lui Trump i se dă posibilitatea să deschidă trei uși și să aleagă cui îi va lua locul. După prima ușă îl vede pe Barack Obama făcând surf. Trump refuză pe motiv că nu știe să înoate și-i e fircă de rechini. Deschide a doua ușă și-l vede pe George Bush spărgând bolovani cu un baros. Trum refuză pe motiv că are o accidentare la șold de la o partidă de golf. După a treia ușă îl găsește pe Bill Clinton, gol pușcă, legat de scaun, și pe Monica Lewinski făcând ce făcea și în biroul oval. Se uită Trump o vreme după care decide „cred că m-aș putea obișnui cu situația asta”. „Ești sigur?” întreabă dracul. „Da” răspunde Trump. La care dracul răspunde: „OK, ești liberă Monica”.

Distribuie!

Comentează!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cam pe aceeași temă

Newsletter

Trimitem un newsletter pe săptămână cu ultimele articole.